|
|
|
|
LEADER |
01190ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp46452 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slančíková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
|
246 |
|
|
|a Attractive Unripened Cheese - a Project for School Pilot Plant
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čerstvý sýr
|
653 |
|
|
|a tvaroh
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a fresh cheese
|
653 |
|
|
|a curd
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40644
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|