Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slančíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01190ntm a22003137u 4500
001 zp46452
041 |a cze 
100 1 |a Slančíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz 
246 |a Attractive Unripened Cheese - a Project for School Pilot Plant 
260 |c 2017 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čerstvý sýr 
653 |a tvaroh 
653 |a jogurt 
653 |a fresh cheese 
653 |a curd 
653 |a yoghurt 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40644  |y Plný text v Digitální knihovně UTB