Řízení alergenů v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovácsová, Nikoletta (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 43 s. (64 458 znaků)

Cover

LEADER 01204ntm a22003377u 4500
001 zp46451
041 |a cze 
100 1 |a Kovácsová, Nikoletta  |4 dis 
245 1 0 |a Řízení alergenů v potravinářství 
246 |a Management of the Food Allergens 
260 |c 2017 
300 |a 43 s. (64 458 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a alergén 
653 |a potraviny 
653 |a riadenie alergénov 
653 |a krížová kontaminácia 
653 |a allergen 
653 |a food 
653 |a management of allergens 
653 |a cross contamination 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40643  |y Plný text v Digitální knihovně UTB