|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp46419 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sýkorová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
|
246 |
|
|
|a The Effect of Selected Factors on the Quality of French Fries - Inovation of Laboratory Courses
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bramborové hranolky
|
653 |
|
|
|a blanšírování
|
653 |
|
|
|a smažení
|
653 |
|
|
|a návody do cvičení
|
653 |
|
|
|a French Fries
|
653 |
|
|
|a Blanching
|
653 |
|
|
|a Frying
|
653 |
|
|
|a Instructions for Exercise
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40628
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|