Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sýkorová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01280ntm a22003377u 4500
001 zp46419
041 |a cze 
100 1 |a Sýkorová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení 
246 |a The Effect of Selected Factors on the Quality of French Fries - Inovation of Laboratory Courses 
260 |c 2017 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bramborové hranolky 
653 |a blanšírování 
653 |a smažení 
653 |a návody do cvičení 
653 |a French Fries 
653 |a Blanching 
653 |a Frying 
653 |a Instructions for Exercise 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40628  |y Plný text v Digitální knihovně UTB