Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Volaříková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01320ntm a22003857u 4500
001 zp46418
041 |a cze 
100 1 |a Volaříková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu 
246 |a Determination of Selected Analytical Characteristics and Antioxidant Activity in Honey 
260 |c 2018 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a slová: med 
653 |a voda 
653 |a kyslosť 
653 |a cukry 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidačná aktivita 
653 |a honey 
653 |a water 
653 |a acidity 
653 |a sugars 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42764  |y Plný text v Digitální knihovně UTB