|
|
|
|
LEADER |
01320ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp46418 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Volaříková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Analytical Characteristics and Antioxidant Activity in Honey
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a slová: med
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a kyslosť
|
653 |
|
|
|a cukry
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidačná aktivita
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a acidity
|
653 |
|
|
|a sugars
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42764
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|