|
|
|
|
LEADER |
01293ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp46376 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štěpánková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Reologické vlastnosti Pistacia lentiscus var. Chia (mastichová guma) ve vybraných potravinových systémech
|
246 |
|
|
|a Rheological Properties of Pistacia lentiscus var. Chia (Mastic Gum) in Selected Food Systems
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a masticha
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a mastic gum
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
653 |
|
|
|a temperature
|
653 |
|
|
|a rheological analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40608
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|