|
|
|
|
LEADER |
01261ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46370 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Válková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of Whey Fermentation using <em>Kluyveromyces lactis</em>
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 66 s. (12 484 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a syrovátka
|
653 |
|
|
|a laktóza
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a Kluyveromyces lactis
|
653 |
|
|
|a whey
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a Kluyveromyces lactis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40603
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|