Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 66 s. (12 484 znaků)

Cover

LEADER 01261ntm a22003617u 4500
001 zp46370
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis 
246 |a The Possibilities of Whey Fermentation using <em>Kluyveromyces lactis</em> 
260 |c 2017 
300 |a 66 s. (12 484 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a laktóza 
653 |a fermentace 
653 |a kvasinky 
653 |a Kluyveromyces lactis 
653 |a whey 
653 |a lactose 
653 |a fermentation 
653 |a yeast 
653 |a Kluyveromyces lactis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40603  |y Plný text v Digitální knihovně UTB