Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrazdírová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Kubáň, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 62 s. (88 449 znaků).

Cover

LEADER 01372ntm a22003617u 4500
001 zp46362
041 |a cze 
100 1 |a Hrazdírová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider 
246 |a Low Alcoholic Fruit Drinks of Cider Type 
260 |c 2017 
300 |a 62 s. (88 449 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Jablečný mošt 
653 |a staré jablečné odrůdy 
653 |a jablečné kvašení 
653 |a druhy ciderů 
653 |a nízkoalkoholické nápoje 
653 |a Cider 
653 |a old apple varieties 
653 |a fermentation of apple 
653 |a kinds of cider 
653 |a low-alcoholic beverages 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kubáň, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40600  |y Plný text v Digitální knihovně UTB