Stanovení tepelné degradace vybraných jedlých olejů pomocí luminiscenční spektroskopie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janáčová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 88 s. (100 168 znaků)

Cover

LEADER 01351ntm a22003617u 4500
001 zp46355
041 |a cze 
100 1 |a Janáčová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení tepelné degradace vybraných jedlých olejů pomocí luminiscenční spektroskopie 
246 |a Determination of Thermal Degradation of Edible Oils Using Luminescence Spectroscopy 
260 |c 2017 
300 |a 88 s. (100 168 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rostlinné oleje 
653 |a luminiscenční spektroskopie 
653 |a oxidace 
653 |a peroxidové číslo 
653 |a číslo kyselosti 
653 |a edible oils 
653 |a luminescence spectroscopy 
653 |a oxidation 
653 |a peroxide value 
653 |a acid value 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40594  |y Plný text v Digitální knihovně UTB