|
|
|
|
LEADER |
01351ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46355 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janáčová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení tepelné degradace vybraných jedlých olejů pomocí luminiscenční spektroskopie
|
246 |
|
|
|a Determination of Thermal Degradation of Edible Oils Using Luminescence Spectroscopy
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 88 s. (100 168 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rostlinné oleje
|
653 |
|
|
|a luminiscenční spektroskopie
|
653 |
|
|
|a oxidace
|
653 |
|
|
|a peroxidové číslo
|
653 |
|
|
|a číslo kyselosti
|
653 |
|
|
|a edible oils
|
653 |
|
|
|a luminescence spectroscopy
|
653 |
|
|
|a oxidation
|
653 |
|
|
|a peroxide value
|
653 |
|
|
|a acid value
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40594
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|