Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01125ntm a22003137u 4500
001 zp46350
041 |a cze 
100 1 |a Kurková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování 
246 |a Meat Colour of Slaughter Animals in Processing Technology 
260 |c 2018 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a barva masa 
653 |a myoglobin 
653 |a meat 
653 |a meat colour 
653 |a myoglobin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42759  |y Plný text v Digitální knihovně UTB