Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petreňová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
UHT
Physical Description: 70 s.(64 641 znaků)

Cover

LEADER 01176ntm a22003377u 4500
001 zp46348
041 |a cze 
100 1 |a Petreňová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka 
246 |a Influence of Time and Temperature on Storare of the Viscosity of UHT Milk 
260 |c 2017 
300 |a 70 s.(64 641 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a UHT 
653 |a viskozita 
653 |a skladování 
653 |a milk 
653 |a UHT 
653 |a viscosity 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40592  |y Plný text v Digitální knihovně UTB