|
|
|
|
LEADER |
01176ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp46348 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Petreňová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
|
246 |
|
|
|a Influence of Time and Temperature on Storare of the Viscosity of UHT Milk
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 70 s.(64 641 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a UHT
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a UHT
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
653 |
|
|
|a storage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40592
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|