Protimikrobní vlastnosti N-alkylpyrrolidonů vůči potravinářsky významným druhům mikroorganismů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lhotská, Marika (Dissertant)
Other Authors: Růžička, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 57 s.(48 491 znaků)

Cover

LEADER 01240ntm a22002897u 4500
001 zp46343
041 |a cze 
100 1 |a Lhotská, Marika  |4 dis 
245 1 0 |a Protimikrobní vlastnosti N-alkylpyrrolidonů vůči potravinářsky významným druhům mikroorganismů 
246 |a Antimicrobial Properties of N-alkylpyrrolidones against Microorganisms Important in Food Industry 
260 |c 2017 
300 |a 57 s.(48 491 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a N-oktylpyrrolidon 
653 |a minimální inhibiční koncentrace 
653 |a N-octylpyrrolidone 
653 |a minimal inhibitory concentration 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Růžička, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40587  |y Plný text v Digitální knihovně UTB