|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp46338 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Krmelová, Adéla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
|
| 246 |
|
|
|a Changes of Amino Acid Compositions in Durable Fermented Meat Products during Maturation Process
|
| 260 |
|
|
|c 2018
|
| 300 |
|
|
|a 77 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Fermentované masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
| 653 |
|
|
|a proteolýza
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiologie fermentovaných výrobků
|
| 653 |
|
|
|a startovací kultury
|
| 653 |
|
|
|a Fermented meat products
|
| 653 |
|
|
|a amino acids
|
| 653 |
|
|
|a proteolysis
|
| 653 |
|
|
|a microbiology of fermented meat products
|
| 653 |
|
|
|a starter cultures
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42757
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|