|
|
|
|
LEADER |
01406ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46338 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krmelová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
|
246 |
|
|
|a Changes of Amino Acid Compositions in Durable Fermented Meat Products during Maturation Process
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a proteolýza
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie fermentovaných výrobků
|
653 |
|
|
|a startovací kultury
|
653 |
|
|
|a Fermented meat products
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a proteolysis
|
653 |
|
|
|a microbiology of fermented meat products
|
653 |
|
|
|a starter cultures
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42757
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|