Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krmelová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01406ntm a22003617u 4500
001 zp46338
041 |a cze 
100 1 |a Krmelová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání 
246 |a Changes of Amino Acid Compositions in Durable Fermented Meat Products during Maturation Process 
260 |c 2018 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentované masné výrobky 
653 |a aminokyseliny 
653 |a proteolýza 
653 |a mikrobiologie fermentovaných výrobků 
653 |a startovací kultury 
653 |a Fermented meat products 
653 |a amino acids 
653 |a proteolysis 
653 |a microbiology of fermented meat products 
653 |a starter cultures 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42757  |y Plný text v Digitální knihovně UTB