Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv doby prozrálostí vybranýc...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bartoš, Milan (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
tavený sýr
sýr zrající v solném nálevu
tavicí soli
citran sodný
fosforečnany
tvrdost
Processed cheese
White-brined cheese
emulsifying salts
sodium citrate
phosphates
hardness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description90 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
    by: Maděrová, Simona
    Published: 2015
  • Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
    by: Žíla, Petr
    Published: 2017
  • Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
    by: Válková, Petra
    Published: 2013
  • Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Bačová, Helena
    Published: 2014
  • Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Daňková, Iveta
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025