Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kozáčková, Dana (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
rpm
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01251ntm a22003737u 4500
001 zp46335
041 |a cze 
100 1 |a Kozáčková, Dana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv rychlosti míchání na konzistenci tavených sýrů 
246 |a Effect of Agitation Speed on the Consistency of Processed Cheese 
260 |c 2017 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a rychlost míchání 
653 |a otáčky 
653 |a textura 
653 |a tuhost 
653 |a tvrdost 
653 |a Processed cheese 
653 |a agitation speed 
653 |a rpm 
653 |a texture 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB