Obsah biogenních aminů v pivech z českých mikropivovarů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hýlková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01170ntm a22003377u 4500
001 zp46321
041 |a cze 
100 1 |a Hýlková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah biogenních aminů v pivech z českých mikropivovarů 
246 |a The Content of Biogenic Amines in Beer from Czech Microbreweries 
260 |c 2018 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogénne amíny 
653 |a pivo 
653 |a mikropivovar 
653 |a skladovanie 
653 |a biogenic amines 
653 |a beer 
653 |a microbrewery 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42754  |y Plný text v Digitální knihovně UTB