|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46311 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lenikusová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
|
246 |
|
|
|a Effect of the Temperature on Surface Tension and Viscosity Changens of Diatery Milk as a Function of Fat Content
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 92 s. (74975 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a kaseinová micela
|
653 |
|
|
|a tuková kulička
|
653 |
|
|
|a povrchové napětí
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a casein micelle
|
653 |
|
|
|a fat droplets
|
653 |
|
|
|a surface tension
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42751
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|