Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lenikusová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 92 s. (74975 znaků)

Cover

LEADER 01347ntm a22003617u 4500
001 zp46311
041 |a cze 
100 1 |a Lenikusová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti 
246 |a Effect of the Temperature on Surface Tension and Viscosity Changens of Diatery Milk as a Function of Fat Content 
260 |c 2018 
300 |a 92 s. (74975 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a kaseinová micela 
653 |a tuková kulička 
653 |a povrchové napětí 
653 |a viskozita 
653 |a milk 
653 |a casein micelle 
653 |a fat droplets 
653 |a surface tension 
653 |a viscosity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42751  |y Plný text v Digitální knihovně UTB