Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němcová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 98 s. (121 567)

Cover

LEADER 01328ntm a22003857u 4500
001 zp46309
041 |a cze 
100 1 |a Němcová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů 
246 |a The Ability of Brewing yeast to Decrease Biogenic Amine Content 
260 |c 2017 
300 |a 98 s. (121 567) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kvasinky 
653 |a biogenní aminy 
653 |a pivo 
653 |a Saccharomyces cerevisiae 
653 |a Saccharomyces pastorianus 
653 |a HPLC 
653 |a yeast 
653 |a biogenic amines 
653 |a beer 
653 |a Saccharomyces cerevisiae 
653 |a Saccharomyces pastorianus 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40573  |y Plný text v Digitální knihovně UTB