Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Tradiční a moderní metody stan...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Machoňová, Tereza (Dissertant)
Other Authors Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
vlhkost
potraviny
obsah vody v potravinách
tradiční metody
moderní technologie
metody stanovení vody v potravinách
pšeničný lepek
sušení rozprašováním
bod tuhnutí
titrace Karla Fischera
moisture
water content in food
traditional methods
modern technologies
determination of water in food
wheat gluten
spray drying
freezing point
Karl Fischer titration
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description54 s. (75 617 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
    by: Kalousová, Iveta
    Published: 2014
  • Alimentární intoxikace
    by: Křenková, Barbora
    Published: 2018
  • Využití Ramanovy spektroskopie pro detekci a identifikaci mikroorganizmů v potravinách
    by: Smetanová, Veronika
    Published: 2018
  • Vývoj a charakterizace absorpčních materiálů z obnovitelných surovin pro zemědělské a environmentální využití
    by: Polomíková, Lucie
    Published: 2021
  • Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials
    Published: 2006

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025