Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinek, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01210ntm a22003137u 4500
001 zp46300
041 |a cze 
100 1 |a Martinek, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků 
246 |a Chemical and Technological Properties of Phosphates Used in the Production of Meat Products 
260 |c 2017 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fosforečnany 
653 |a masné výrobky 
653 |a náhrady 
653 |a phosphates 
653 |a meat products 
653 |a substitutes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40569  |y Plný text v Digitální knihovně UTB