Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kaloda, Pavel (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description59 s. (87 565 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp46297
041 |a cze 
100 1 |a Kaloda, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích 
246 |a Possible Substitutes NaCl in Meat Products 
260 |c 2017 
300 |a 59 s. (87 565 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a NaCl 
653 |a kuchyňská sůl 
653 |a náhrada soli 
653 |a KCl 
653 |a meat 
653 |a NaCl 
653 |a salt 
653 |a salt substitution 
653 |a KCl 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40567  |y Plný text v Digitální knihovně UTB