Modifikace vlastností hydrolysátu živočišné bílkoviny síťováním

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kulendová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 87.

Cover

LEADER 01261ntm a22003617u 4500
001 zp44592
041 |a cze 
100 1 |a Kulendová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Modifikace vlastností hydrolysátu živočišné bílkoviny síťováním 
246 |a Modification of properties of animal protein hydrolysate by cross-linking 
260 |c 2016 
300 |a 87. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bílkoviny 
653 |a kolagen 
653 |a želatina 
653 |a kolagenní hydrolyzát 
653 |a síťování 
653 |a Proteins 
653 |a collagen 
653 |a gelatin 
653 |a hydrolysate 
653 |a crosslinking 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39284  |y Plný text v Digitální knihovně UTB