Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polášková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 68 s. (13977 znaků)

Cover

LEADER 01543ntm a22004577u 4500
001 zp44204
041 |a cze 
100 1 |a Polášková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty 
246 |a Processing of Chicken Talons into Protein Products 
260 |c 2016 
300 |a 68 s. (13977 znaků) 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí běháky 
653 |a extrakce 
653 |a enzymové zpracování 
653 |a hydrolyzát 
653 |a želatina 
653 |a klih 
653 |a pevnost gelu 
653 |a stupeň konverze 
653 |a optimální podmínky zpracování 
653 |a chicken talons 
653 |a extraction 
653 |a enzyme processing 
653 |a hydrolysate 
653 |a gelatine 
653 |a glue 
653 |a gel consistency 
653 |a the degree of the conversion 
653 |a optimal processing conditions 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38980  |y Plný text v Digitální knihovně UTB