|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp44204 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Polášková, Kristýna
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty
|
| 246 |
|
|
|a Processing of Chicken Talons into Protein Products
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 68 s. (13977 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kuřecí běháky
|
| 653 |
|
|
|a extrakce
|
| 653 |
|
|
|a enzymové zpracování
|
| 653 |
|
|
|a hydrolyzát
|
| 653 |
|
|
|a želatina
|
| 653 |
|
|
|a klih
|
| 653 |
|
|
|a pevnost gelu
|
| 653 |
|
|
|a stupeň konverze
|
| 653 |
|
|
|a optimální podmínky zpracování
|
| 653 |
|
|
|a chicken talons
|
| 653 |
|
|
|a extraction
|
| 653 |
|
|
|a enzyme processing
|
| 653 |
|
|
|a hydrolysate
|
| 653 |
|
|
|a gelatine
|
| 653 |
|
|
|a glue
|
| 653 |
|
|
|a gel consistency
|
| 653 |
|
|
|a the degree of the conversion
|
| 653 |
|
|
|a optimal processing conditions
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38980
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|