|
|
|
|
LEADER |
01543ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp44204 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Polášková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty
|
246 |
|
|
|a Processing of Chicken Talons into Protein Products
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 68 s. (13977 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí běháky
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a enzymové zpracování
|
653 |
|
|
|a hydrolyzát
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a klih
|
653 |
|
|
|a pevnost gelu
|
653 |
|
|
|a stupeň konverze
|
653 |
|
|
|a optimální podmínky zpracování
|
653 |
|
|
|a chicken talons
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a enzyme processing
|
653 |
|
|
|a hydrolysate
|
653 |
|
|
|a gelatine
|
653 |
|
|
|a glue
|
653 |
|
|
|a gel consistency
|
653 |
|
|
|a the degree of the conversion
|
653 |
|
|
|a optimal processing conditions
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38980
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|