Srovnání produkce kypřicího plynu v bezlepkových těstech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čurečková, Klára (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01240ntm a22003377u 4500
001 zp43315
041 |a cze 
100 1 |a Čurečková, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání produkce kypřicího plynu v bezlepkových těstech 
246 |a Comparison of Leavening Gas Production in Gluten-Free Doughs 
260 |c 2016 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové těsto 
653 |a biologicky kypřené pečivo 
653 |a kypřicí plyn 
653 |a celiakie 
653 |a gluten-free dough 
653 |a biologically leavened baked goods 
653 |a leavening gas 
653 |a coeliac disease 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38245  |y Plný text v Digitální knihovně UTB