Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tioková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 62 s. (10 444 slov)

Cover

LEADER 01275ntm a22003377u 4500
001 zp42492
041 |a cze 
100 1 |a Tioková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky 
246 |a Buckwheat and the Determination of Antioxidant Activity in Buckwheat Products 
260 |c 2016 
300 |a 62 s. (10 444 slov) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pohanka 
653 |a vlastnosti 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a Buckwheat 
653 |a properties 
653 |a antioxidant aktivity 
653 |a polyphenols 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37760  |y Plný text v Digitální knihovně UTB