|
|
|
|
LEADER |
01275ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp42492 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tioková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky
|
246 |
|
|
|a Buckwheat and the Determination of Antioxidant Activity in Buckwheat Products
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 62 s. (10 444 slov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pohanka
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a Buckwheat
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a antioxidant aktivity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37760
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|