|
|
|
|
LEADER |
01680ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp42491 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hyblerová, Erika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení a možnosti využití rostliny Caigua (Cyclanthera pedanta L. Schard) jako funkční potraviny
|
246 |
|
|
|a Chemical Composition and Possibility of Utilization of Plant Caigua (Cyclanthera pedanta L. Schard) as Functional Food
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 47 s. (65 351 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Funkční potraviny
|
653 |
|
|
|a nutraceutika
|
653 |
|
|
|a fenolické látky
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a ACE-I inhibitory
|
653 |
|
|
|a inhibitory serinových proteas
|
653 |
|
|
|a kukurbitaciny
|
653 |
|
|
|a fortifikace
|
653 |
|
|
|a Functional foods
|
653 |
|
|
|a nutraceuticals
|
653 |
|
|
|a phenolics
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a the ACE-I inhibitors
|
653 |
|
|
|a inhibitors of serine proteases
|
653 |
|
|
|a cucurbitacins
|
653 |
|
|
|a fortification
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37759
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|