Chemické složení a možnosti využití rostliny Caigua (Cyclanthera pedanta L. Schard) jako funkční potraviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hyblerová, Erika (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 47 s. (65 351 znaků)

Cover

LEADER 01680ntm a22004337u 4500
001 zp42491
041 |a cze 
100 1 |a Hyblerová, Erika  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení a možnosti využití rostliny Caigua (Cyclanthera pedanta L. Schard) jako funkční potraviny 
246 |a Chemical Composition and Possibility of Utilization of Plant Caigua (Cyclanthera pedanta L. Schard) as Functional Food 
260 |c 2016 
300 |a 47 s. (65 351 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Funkční potraviny 
653 |a nutraceutika 
653 |a fenolické látky 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a ACE-I inhibitory 
653 |a inhibitory serinových proteas 
653 |a kukurbitaciny 
653 |a fortifikace 
653 |a Functional foods 
653 |a nutraceuticals 
653 |a phenolics 
653 |a antioxidant activity 
653 |a the ACE-I inhibitors 
653 |a inhibitors of serine proteases 
653 |a cucurbitacins 
653 |a fortification 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37759  |y Plný text v Digitální knihovně UTB