|
|
|
|
LEADER |
01500ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp42490 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Němec, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
|
246 |
|
|
|a The Use of Chilli Gastronomy and Their Impact on Human Health
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chilli
|
653 |
|
|
|a druh
|
653 |
|
|
|a původ
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a pěstování
|
653 |
|
|
|a posklizňová úprava
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a chilli
|
653 |
|
|
|a type
|
653 |
|
|
|a origin
|
653 |
|
|
|a variety
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a postharvest treatment
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a health
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37758
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|