Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němec, Jan (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01500ntm a22004577u 4500
001 zp42490
041 |a cze 
100 1 |a Němec, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk 
246 |a The Use of Chilli Gastronomy and Their Impact on Human Health 
260 |c 2016 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chilli 
653 |a druh 
653 |a původ 
653 |a odrůda 
653 |a chemické složení 
653 |a pěstování 
653 |a posklizňová úprava 
653 |a gastronomie 
653 |a zdraví 
653 |a chilli 
653 |a type 
653 |a origin 
653 |a variety 
653 |a chemical composition 
653 |a production 
653 |a postharvest treatment 
653 |a gastronomy 
653 |a health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37758  |y Plný text v Digitální knihovně UTB