Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Studium tepelných vlastností m...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Matyášová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Fojtů, Dušan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Tepelná vodivost
tepelný odpor
nestacionární metoda
maso
masné výrobky
vepřová panenka
vepřová kýta
vepřová krkovice
kuřecí prsní
kuřecí stehenní
telecí kotleta a telecí kýta
Thermal conductivity
thermal resistance
non-stationary method
meat
meat samples
pork tenderloin
pork ham
pork neck
chicken breast
chicken thigh
veal cutlet
veal leg
flesh
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s., příloh 7 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
    by: Blahová, Kateřina
    Published: 2011
  • Zvýšení výtěžnosti libové svaloviny využitím nové technologie Marel StreamLine
    by: Piskláková, Lucie
    Published: 2012
  • Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování
    by: Koníčková, Nikola
    Published: 2014
  • Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
    by: Navrátilová, Ivana
    Published: 2010
  • Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase
    by: Kloudová, Markéta
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025