Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01418ntm a22003857u 4500
001 zp42485
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace 
246 |a Determination of Nutritional Parameters of Cereals, their Digestibility and Correlation 
260 |c 2017 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a chemická analýza 
653 |a stravitelnost 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a celkový obsah polyfenolů 
653 |a kulinární úprava 
653 |a cereals 
653 |a chemical analysis 
653 |a digestibility 
653 |a antioxidant activity 
653 |a total polyphenol content 
653 |a culinary treatment 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39454  |y Plný text v Digitální knihovně UTB