|
|
|
|
LEADER |
01418ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp42485 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Konečná, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
|
246 |
|
|
|a Determination of Nutritional Parameters of Cereals, their Digestibility and Correlation
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 91 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a chemická analýza
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a celkový obsah polyfenolů
|
653 |
|
|
|a kulinární úprava
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a chemical analysis
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a total polyphenol content
|
653 |
|
|
|a culinary treatment
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39454
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|