|
|
|
|
LEADER |
01481ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp42479 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nešporová, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tokové charakteristiky mléčných produktů
|
246 |
|
|
|a Flow Characteristics of Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a dynamická viskozita
|
653 |
|
|
|a newtonské a ne-newtonské kapaliny
|
653 |
|
|
|a smyková rychlost
|
653 |
|
|
|a smykové napětí
|
653 |
|
|
|a elastický modul
|
653 |
|
|
|a viskózní modul
|
653 |
|
|
|a tažný modul
|
653 |
|
|
|a Rheology
|
653 |
|
|
|a dynamic viscosity
|
653 |
|
|
|a Newtonian and non-Newtonian fluids
|
653 |
|
|
|a shear rate
|
653 |
|
|
|a shear stress
|
653 |
|
|
|a elastic modulus
|
653 |
|
|
|a viscous module
|
653 |
|
|
|a pull module
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39453
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|