Tokové charakteristiky mléčných produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nešporová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01481ntm a22004337u 4500
001 zp42479
041 |a cze 
100 1 |a Nešporová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Tokové charakteristiky mléčných produktů 
246 |a Flow Characteristics of Dairy Products 
260 |c 2017 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a reologie 
653 |a dynamická viskozita 
653 |a newtonské a ne-newtonské kapaliny 
653 |a smyková rychlost 
653 |a smykové napětí 
653 |a elastický modul 
653 |a viskózní modul 
653 |a tažný modul 
653 |a Rheology 
653 |a dynamic viscosity 
653 |a Newtonian and non-Newtonian fluids 
653 |a shear rate 
653 |a shear stress 
653 |a elastic modulus 
653 |a viscous module 
653 |a pull module 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39453  |y Plný text v Digitální knihovně UTB