|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp42462 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dohnalová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin
|
246 |
|
|
|a Factors Affecting the Protein Hydrolysis Process during the Determination of Amino Acid Composition of Food
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a hydrolýza
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a amino acid
|
653 |
|
|
|a hydrolysis
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42645
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|