Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dohnalová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01244ntm a22003137u 4500
001 zp42462
041 |a cze 
100 1 |a Dohnalová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující průběh hydrolýzy proteinů při analýze aminokyselinového složení potravin 
246 |a Factors Affecting the Protein Hydrolysis Process during the Determination of Amino Acid Composition of Food 
260 |c 2018 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aminokyseliny 
653 |a hydrolýza 
653 |a chromatografie 
653 |a amino acid 
653 |a hydrolysis 
653 |a chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42645  |y Plný text v Digitální knihovně UTB