Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlabajová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01201ntm a22003137u 4500
001 zp42376
041 |a cze 
100 1 |a Dlabajová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro 
246 |a Biogenic Amines Reduction in vitro by Selected Bacteria 
260 |c 2016 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a bakteriociny 
653 |a protektivní kultury 
653 |a biogenic amines 
653 |a bacteriocins 
653 |a protective cultures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37720  |y Plný text v Digitální knihovně UTB