Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vavrečková, Edita (Dissertant)
Other Authors Halouzka, Vladimír (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp42375
041 |a cze 
100 1 |a Vavrečková, Edita  |4 dis 
245 1 0 |a Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů 
246 |a Electrochemical Determination of Total Antioxidant Capacity of Selected Drinks 
260 |c 2017 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a volné radikály 
653 |a antioxidanty 
653 |a pivo 
653 |a celková antioxidační kapacita 
653 |a radicals 
653 |a antioxidants 
653 |a beer 
653 |a total antioxidant capacity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Halouzka, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39448  |y Plný text v Digitální knihovně UTB