Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haasová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 71 s. (13698)

Cover

LEADER 01169ntm a22003377u 4500
001 zp42354
041 |a cze 
100 1 |a Haasová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek 
246 |a The Ability of Biogenic Amine Production by Selected Yeast Strains 
260 |c 2016 
300 |a 71 s. (13698) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a kvasinky 
653 |a pivo 
653 |a biogenic amines 
653 |a polyamines 
653 |a yeast 
653 |a beer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37707  |y Plný text v Digitální knihovně UTB