|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42347 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bělašková, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 86 s. (18 049 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a maso
|
| 653 |
|
|
|a fermentace
|
| 653 |
|
|
|a trvanlivé masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a fermentované masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a meat
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 653 |
|
|
|a Durable meat products
|
| 653 |
|
|
|a fermented meat products
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39445
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|