Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bělašková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 86 s. (18 049 znaků)

Cover

LEADER 01313ntm a22003377u 4500
001 zp42347
041 |a cze 
100 1 |a Bělašková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků 
246 |a Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products 
260 |c 2017 
300 |a 86 s. (18 049 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a fermentace 
653 |a trvanlivé masné výrobky 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a meat 
653 |a fermentation 
653 |a Durable meat products 
653 |a fermented meat products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39445  |y Plný text v Digitální knihovně UTB