Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv aplikace xantanové a trag...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pospíšilová, Lucie (Dissertant)
Other Authors Zacharová, Michaela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
drůbeží maso
masný výrobek
xanthanová guma
tragantová guma
texturní vlastnosti
ztráty vařením
poultry meat
meat product
xanthan gum
tragacanth gum
textural properties
cooking loss
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description57 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
    by: Jedounková, Alena
    Published: 2020
  • Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
    by: Bezděková, Karla
    Published: 2016
  • Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
    by: Procházková, Alena
    Published: 2011
  • Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
    by: Šindlerová, Jitka
    Published: 2011
  • Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků
    by: Kadlecová, Simona
    Published: 2015

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025