Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubíčková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 43 s. (7 460 znaků)

Cover

LEADER 01304ntm a22003617u 4500
001 zp42196
041 |a cze 
100 1 |a Kubíčková, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta 
246 |a The Effect of Deep-Freeze Procedure on Dough Rheological Characteristics 
260 |c 2016 
300 |a 43 s. (7 460 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové mouky 
653 |a těsto 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a zmrazování 
653 |a namáhaní tahem 
653 |a gluten-free flour 
653 |a dough 
653 |a rheological properties 
653 |a freezing 
653 |a strain by pulling 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB