Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudcová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01335ntm a22003857u 4500
001 zp42176
041 |a cze 
100 1 |a Hudcová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik 
246 |a Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates 
260 |c 2017 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vepřové sádlo 
653 |a emulze 
653 |a technologie 
653 |a játrová paštika 
653 |a masné výrobky 
653 |a kvalita surovin 
653 |a pork fat 
653 |a emulsion 
653 |a technology 
653 |a liver pate 
653 |a meat products 
653 |a quality of raw mate-rials 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39438  |y Plný text v Digitální knihovně UTB