Možnosti fermentace syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošík, Radek (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01326ntm a22003857u 4500
001 zp42156
041 |a cze 
100 1 |a Bartošík, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti fermentace syrovátky 
246 |a The Possibilities of Whey Fermentation 
260 |c 2017 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a fermentace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a mléčné kvašení 
653 |a Kluyveromyces 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a whey 
653 |a fermentation 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a lactic acid fermentation 
653 |a Kluyveromyces 
653 |a ethanol fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39437  |y Plný text v Digitální knihovně UTB