|
|
|
|
LEADER |
01425ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp42089 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mrázková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Monitoring the Impact of the Application Oyster Mushroom Pleurotus Ostreatus on Selected Properities of Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a hlíva ústřičná
|
653 |
|
|
|a Pleurotus ostreatus
|
653 |
|
|
|a trifosforečnan sodný
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a meat production
|
653 |
|
|
|a mushroom
|
653 |
|
|
|a oyster mushroom
|
653 |
|
|
|a Pleurotus ostreatus
|
653 |
|
|
|a sodium tripolyphosphate
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37501
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|