Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Plšková, Mária (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01425ntm a22003857u 4500
001 zp42089
041 |a cze 
100 1 |a Mrázková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků 
246 |a Monitoring the Impact of the Application Oyster Mushroom Pleurotus Ostreatus on Selected Properities of Meat Products 
260 |c 2016 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a houby 
653 |a hlíva ústřičná 
653 |a Pleurotus ostreatus 
653 |a trifosforečnan sodný 
653 |a meat 
653 |a meat production 
653 |a mushroom 
653 |a oyster mushroom 
653 |a Pleurotus ostreatus 
653 |a sodium tripolyphosphate 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Plšková, Mária  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37501  |y Plný text v Digitální knihovně UTB