Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Minaříková, Silvie (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2016
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s. (6 423 znaků).

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp42086
041 |a cze 
100 1 |a Minaříková, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta 
246 |a Textural Characteristics of Laminated Gluten-free Dough 
260 |c 2016 
300 |a 47 s. (6 423 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a laminované těsto 
653 |a croissant 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a texturní analýza 
653 |a laminated dough 
653 |a croissant 
653 |a gluten free bakery products 
653 |a texture analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37499  |y Plný text v Digitální knihovně UTB