|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp42082 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čechová, Erika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of Saccharide Determination by HPLC-RI
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a monosacharidy
|
653 |
|
|
|a oligosacharidy
|
653 |
|
|
|a cukry
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
653 |
|
|
|a čiření
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a optimalizace
|
653 |
|
|
|a monosaccharides
|
653 |
|
|
|a oligosaccharides
|
653 |
|
|
|a sugars
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
653 |
|
|
|a clarification
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a optimization
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37498
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|