Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čechová, Erika (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01347ntm a22004097u 4500
001 zp42082
041 |a cze 
100 1 |a Čechová, Erika  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI 
246 |a The Possibilities of Saccharide Determination by HPLC-RI 
260 |c 2016 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a monosacharidy 
653 |a oligosacharidy 
653 |a cukry 
653 |a HPLC-RI 
653 |a čiření 
653 |a extrakce 
653 |a optimalizace 
653 |a monosaccharides 
653 |a oligosaccharides 
653 |a sugars 
653 |a HPLC-RI 
653 |a clarification 
653 |a extraction 
653 |a optimization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37498  |y Plný text v Digitální knihovně UTB