Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pechtorová, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01216ntm a22003377u 4500
001 zp42066
041 |a cze 
100 1 |a Pechtorová, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami 
246 |a Semi-Hard Cheese with a Different Cultures 
260 |c 2017 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a sýr 
653 |a mikroorganismy 
653 |a senzorická analýza 
653 |a milk 
653 |a cheese 
653 |a microorganisms 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39431  |y Plný text v Digitální knihovně UTB