Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbranek, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
pH
Physical Description: 45 s. (7088 znaků).

Cover

LEADER 01381ntm a22003617u 4500
001 zp42065
041 |a cze 
100 1 |a Zbranek, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby 
246 |a The Comparison of Properties of Steamed Cheeses Made by Different Technologies 
260 |c 2017 
300 |a 45 s. (7088 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pařený sýr 
653 |a pH 
653 |a teplota 
653 |a mlékárenské startovací kultury 
653 |a výroba sýra 
653 |a Steamed cheese 
653 |a pH 
653 |a temperature 
653 |a dairy starting cultures 
653 |a cheese making 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39430  |y Plný text v Digitální knihovně UTB