|
|
|
|
LEADER |
01381ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp42065 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbranek, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
|
246 |
|
|
|a The Comparison of Properties of Steamed Cheeses Made by Different Technologies
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 45 s. (7088 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pařený sýr
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a mlékárenské startovací kultury
|
653 |
|
|
|a výroba sýra
|
653 |
|
|
|a Steamed cheese
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a temperature
|
653 |
|
|
|a dairy starting cultures
|
653 |
|
|
|a cheese making
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39430
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|