|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42065 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Zbranek, Tomáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
|
| 246 |
|
|
|a The Comparison of Properties of Steamed Cheeses Made by Different Technologies
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 45 s. (7088 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Pařený sýr
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a teplota
|
| 653 |
|
|
|a mlékárenské startovací kultury
|
| 653 |
|
|
|a výroba sýra
|
| 653 |
|
|
|a Steamed cheese
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a temperature
|
| 653 |
|
|
|a dairy starting cultures
|
| 653 |
|
|
|a cheese making
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39430
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|