Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machalová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 54 (98 164 znaků)

Cover

LEADER 01297ntm a22003377u 4500
001 zp42060
041 |a cze 
100 1 |a Machalová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva 
246 |a The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer 
260 |c 2016 
300 |a 54 (98 164 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivovarské kvasinky 
653 |a senzoricky aktivní látky 
653 |a výroba piva 
653 |a mikroorganizmy ve výrobě piva 
653 |a brewer's yeast 
653 |a flavor compounds 
653 |a beer production 
653 |a microorganisms in beer production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37493  |y Plný text v Digitální knihovně UTB