|
|
|
|
LEADER |
01297ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp42060 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machalová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
|
246 |
|
|
|a The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 54 (98 164 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pivovarské kvasinky
|
653 |
|
|
|a senzoricky aktivní látky
|
653 |
|
|
|a výroba piva
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy ve výrobě piva
|
653 |
|
|
|a brewer's yeast
|
653 |
|
|
|a flavor compounds
|
653 |
|
|
|a beer production
|
653 |
|
|
|a microorganisms in beer production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37493
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|