|
|
|
|
LEADER |
01377ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp42059 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Černošková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
|
246 |
|
|
|a Polyphenol Content in Beer and its Colloidal Stability Depending on the Amount of Stabilizer Concentration
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 64 s. (80 577 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a stabilizační prostředky
|
653 |
|
|
|a koloidní stabilita
|
653 |
|
|
|a zákal
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a stabilizers
|
653 |
|
|
|a colloidal stability
|
653 |
|
|
|a turbidity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37492
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|