Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černošková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 64 s. (80 577 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003617u 4500
001 zp42059
041 |a cze 
100 1 |a Černošková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku 
246 |a Polyphenol Content in Beer and its Colloidal Stability Depending on the Amount of Stabilizer Concentration 
260 |c 2016 
300 |a 64 s. (80 577 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a polyfenoly 
653 |a stabilizační prostředky 
653 |a koloidní stabilita 
653 |a zákal 
653 |a beer 
653 |a polyphenols 
653 |a stabilizers 
653 |a colloidal stability 
653 |a turbidity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37492  |y Plný text v Digitální knihovně UTB