Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žižková, Helena (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 98 s. (21 464 znaků)

Cover

LEADER 01298ntm a22003617u 4500
001 zp42057
041 |a cze 
100 1 |a Žižková, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády 
246 |a The Impact of Fat Content on Surface Energy and Wettability of Bar Chocolate 
260 |c 2016 
300 |a 98 s. (21 464 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakaové boby 
653 |a kakaové máslo 
653 |a kontaktní úhel smáčení 
653 |a povrchová energie 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa beans 
653 |a cocoa butter 
653 |a contact angle 
653 |a surface energy 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB