|
|
|
|
LEADER |
01298ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp42057 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žižková, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
|
246 |
|
|
|a The Impact of Fat Content on Surface Energy and Wettability of Bar Chocolate
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 98 s. (21 464 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a kakaové boby
|
653 |
|
|
|a kakaové máslo
|
653 |
|
|
|a kontaktní úhel smáčení
|
653 |
|
|
|a povrchová energie
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a cocoa beans
|
653 |
|
|
|a cocoa butter
|
653 |
|
|
|a contact angle
|
653 |
|
|
|a surface energy
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37491
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|