|
|
|
|
LEADER |
01710ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp40764 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kneslová, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza image Pekařství Křižák
|
246 |
|
|
|a The Image Analysis of Pekařství Křižák Company
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Image
|
653 |
|
|
|a image v oboru služeb a potravinářství
|
653 |
|
|
|a služby v gastronomii
|
653 |
|
|
|a potravinářství
|
653 |
|
|
|a public relations v gastronomii
|
653 |
|
|
|a službách a potravinářství
|
653 |
|
|
|a marketingová komunikace potravin a služeb
|
653 |
|
|
|a změna image
|
653 |
|
|
|a Pekařství Křižák
|
653 |
|
|
|a Image
|
653 |
|
|
|a image in the field of food service and gastronomy
|
653 |
|
|
|a service in gastronomy
|
653 |
|
|
|a food and public relations in gastronomy
|
653 |
|
|
|a food services
|
653 |
|
|
|a marketing communications of food service
|
653 |
|
|
|a chase of the image
|
653 |
|
|
|a bakery Křižák
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jurášková, Olga
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/34540
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|