Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gregorová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 65 s. (72171)

Cover

LEADER 01377ntm a22003377u 4500
001 zp40710
041 |a cze 
100 1 |a Gregorová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu 
246 |a Environmental Aspects Affecting Food Safety in Slaughtering Operation 
260 |c 2015 
300 |a 65 s. (72171) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a environmentální aspekty 
653 |a potravinová nezávadnost 
653 |a jateční provoz 
653 |a HACCP 
653 |a environmental aspects 
653 |a food safety 
653 |a slaughter operation 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34502  |y Plný text v Digitální knihovně UTB