Řízení rizik v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Drobný, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Heinzová, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01373ntm a22003857u 4500
001 zp40552
041 |a cze 
100 1 |a Drobný, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Řízení rizik v potravinářském průmyslu 
246 |a Risk Management in the Food Business 
260 |c 2015 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a riziko 
653 |a řízení rizik 
653 |a HACCP 
653 |a jednoduchá bodová polokvantitativní metoda "PNH" 
653 |a Ishikawůw diagram 
653 |a SWOT 
653 |a risk 
653 |a risk management 
653 |a HACCP 
653 |a simple semi-quantitative point method PNH 
653 |a Ishikawa diagram 
653 |a SWOT 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Heinzová, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34378  |y Plný text v Digitální knihovně UTB