|
|
|
|
LEADER |
01304ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp39380 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pinďáková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv fyzikálních faktorů na stabilitu emulzí
|
246 |
|
|
|a The Effect of Physical Factors on the Stability of Emulsions
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 106 s. (22 886 slov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a emulze
|
653 |
|
|
|a emulgátor
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a hodnota HLB
|
653 |
|
|
|a velikost částic
|
653 |
|
|
|a Emulsion
|
653 |
|
|
|a Emulsifier
|
653 |
|
|
|a Stability
|
653 |
|
|
|a HLB Value
|
653 |
|
|
|a Particle Size
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Egner, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33611
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|